Obavijest o digitalnoj pristupačnosti mrežnih stranica Javne vatrogasne postrojbe Grada Drniša

Javna vatrogasna postrojba Grada Drniša nastoji svoje mrežne stranice www.jvp-drnis.hr učiniti pristupačnima u skladu s Zakonom o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora (NN 17/19) te Direktivom (EU) 2016/2102.

Stupanj usklađenosti:

Mrežne stranice www.jvp-drnis.hr su djelomično usklađene sa Zakonom o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora te prema smjernicama norme Web Content Accessibility Guidelines (WCAG).

Nepristupačan sadržaj:

Pojedini MS Word i PDF dokumenti nisu u cijelosti nastali izvozom iz izvorišne datoteke, te trenutno nisu pristupačni. Tijekom narednih mjeseci će se nastojati učiniti ih pristupačnim.

Podizanje razine pristupačnosti:

Ova izjava pripremljena je temeljem samoprocjene tijela javnog sektora, sukladno Predlošku izjave o pristupačnosti koji je u skladu s Direktivom (EU) 2016/2102 Europskog parlamenta i Vijeća o pristupačnosti internetskih stranica i mobilnih aplikacija tijela javnog sektora. Ova izjava posljednji put je revidirana 25. lipnja 2024. godine.

Povratne informacije i podatci za kontakt:

Sve upite vezane uz pristupačnost mrežne stranice Javne vatrogasne postrojbe Grada Drniša www.jvp-drnis.hr korisnici mogu uputiti e -mailom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom +385 22 888 660.

Inspekcijski nadzor:

Tijelo nadležno za praćenje usklađenosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora sa zahtjevima pristupačnosti i nadzor nad provedbom Zakona o pristupačnosti je Povjerenik za informiranje Republike Hrvatske.

Ukoliko korisnici nisu zadovoljni odgovorima na svaku obavijest ili zahtjev za povratnim informacijama o pristupačnosti mrežnih stranica, korisnici se mogu obratiti Povjereniku za informiranje putem telefona: +385 1 4609 041 ili putem elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
1. OBAVIJEST O DIGITALNOJ PRISTUPAČNOSTI 395 KB "/
2. ODLUKA O IMENOVANJU SLUŽBENIKA ZA OSIGURANJE DIGITALNE PRISTUPAČNOSTI MREŽNIH STRANICA JAVNE VATROGASNE POSTROJBE GRADA DRNIŠA 235 KB "/